ENERGETYKA, RYNEK ENERGII - CIRE.pl - energetyka zaczyna dzień od CIRERynek ciepła
Właścicielem portalu jest ARE S.A.
ARE S.A.

PANEL LOGOWANIA

X

CENTRUM PRASOWE
17.01.2013r. 11:35

Dworzec PKP w Katowicach będzie gotowy, wraz z handlową Galerią Katowicką, w 2013 r. – zapewnia wykonawca.
Wcześniej popłynie tam ciepło. To efekt podpisanej umowy przyłączenia dworca do sieci ciepłowniczej Tauron Ciepło
i uruchomienia ogrzewania dla otwartej w październiku hali dworca.
"Polska Energia"
05.10.2012r. 12:39

Prezes Urzędu Regulacji Energetyki zaproponował model dotyczący zasad i sposobu ustalania oraz uwzględniania w taryfach dla ciepła systemowego zwrotu z kapitału na lata 2012 - 2015. Miało być przejrzyściej, a jest niebezpiecznie. Według branży propozycja ta to podwójna regulacja, która może doprowadzić do jeszcze większej uznaniowości regulatora. Kto na tym ucierpi? Jak zwykle odbiorcy ciepła.
Ciepło Systemowe
04.07.2011r. 14:07

30 czerwca, po raz drugi, z inicjatywy firmy Energa OPEC, rozdano nagrody "Partner Energa" – programu lojalnościowego dla strategicznych Klientów Spółki. Statuetki oraz nagrody pieniężne w wysokości 35 i 25 tys. złotych, trafiły do Samodzielnego Zespołu Publicznych Zakładów Opieki Zdrowotnej im. Dr J. Psarskiego oraz do Miasta Ostrołęka.
Energa OPEC
12.05.2011r. 15:50

GPEC znajduje się wśród trzech największych polskich firm ciepłowniczych w najnowszym rankingu – Lista 500, publikowanym przez tygodnik Polityka. Gdańskie przedsiębiorstwo poprawiło swój wynik w porównaniu z zeszłorocznym rankingiem aż o 16 pozycji.
GPEC
06.04.2011r. 14:42

Lubelskie Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej zostało nagrodzone statuetką „Srebrnego Kasztana” za finansowe wsparcie na rzecz ochrony lubelskich kasztanowców.
LPEC

cire